Spil med omtanke

Dansk Lotto har et ansvar for at hjælpe de mennesker, der oplever spilleproblemer eller som er pårørende til en person, der udviser en afhængighedsadfærd. Alle spilleudbydere i Danmark er med til at finansiere og støtte op om StopSpillet, en uafhængig rådgivningslinje hos Spillemyndigheden. Spillere eller pårørende kan ringe til StopSpillet og få gratis rådgivning.

Rådgiverne er specielt trænede til at klarlægge spilleproblematikker og har mulighed for at henvise til yderligere afklaring og eventuel et fuldt behandlingsforløb hos de statsstøttede behandlingssteder i Danmark. Det kan foregå både individuelt og i grupper. Er du pårørende til en (potentiel) problemspiller vil du også kunne modtage rådgivning og vejledning.

StopSpillet kan kontaktes på 70 22 28 25.

Læs mere om StopSpillet og se linjens åbningstider.

Selvevaluering

Har du muligvis et spilleproblem? Tag en ludomanitest her

Selvudelukkelse

Hvis du ønsker at udelukke dig selv fra at bruge vores tjeneste, bedes du kontakte os og anmode om selvudelukkelse. Når vi har modtaget din anmodning, sender vi dig en bekræftelses-e-mail på din beslutning om selvudelukkelse og din konto vil blive lukket med det samme, og den fulde saldo på din konto vil blive overført til din angivne bankkonto.

Personer under 18 år

Køb via Dansk Lotto er forbudt for personer under 18 år. Dansk Lotto anvender en række initiativer for at bekræfte medlemmernes identitet og alder, og det er et krav for medlemskab af vores hjemmeside at der suppleres identifikation, når der anmodes herom. Hvis tilstrækkelig identifikation ikke gives rettidigt, kan din konto opsiges og eventuelle gevinster tilbageholdes, indtil du i tilstrækkelig grad kan bevise din identitet.

ROFUS

Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere (ROFUS) er et register over alle spillere i Danmark, der frivilligt har ønsket at udelukke sig midlertidigt eller endeligt fra at kunne spille onlinespil i Danmark. Registret er placeret hos Spillemyndigheden, der har ansvaret for at holde opsyn med ROFUS. Spillerne kan også teste deres spilafhængighed i ROFUS.

Hvis du som spiller ønsker at lade dig registrere i ROFUS, kan det gøres på https://rofusweb.spillemyndigheden.dk/